Laatste Product Reviews RSS Feed

Microsoft Office 2016 Professional Plus
Review is in afwachting van matiging
Jan 18, 2019
Windows 10 Pro
Ik ben geen bot en het werkte gelijk bedankt
Jan 3, 2019
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Scherpe prijzen en daarnaast supersnel en makkelijk!
Dec 31, 2018
Windows 10 Pro
Key gelijk ontvangen, activatie ging zonder problemen en dat voor een hele nette prijs. Aanrader!
Dec 11, 2018
Windows 10 Pro
Betaald, key ingevoerd, geactiveerd. Helemaal top. Thanks
Dec 3, 2018

Best verkochte producten

alle Reviews

E Gummarus

IP: 84.196.197.92

Aug 28, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Heel simpel en gemakkelijk te installeren.Ben er heel tevreden mee.
 
K Marisca

IP: 62.131.55.220

Jul 4, 2018
5
(5/5
Office voor Mac 2016 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen*
Ook ik was in eerste instantie een beetje huiverig om dit aan te schaffen, want het prijsverschil met andere aanbieders is erg groot. Toch had ik alles binnen 20 minuten geïnstalleerd en draaiend op mijn nieuwe MacBook. Tot nu toe zeker een aanrader!
 
K rene

IP: 83.128.208.29

Jun 14, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Prima service, superduidelijke instructies.
Helaas werkte bij mij de sleutel niet, maar dit werd dezelfde dag nog opgelost.
Helaas kwam de mail niet op mijn mobiel terecht maar bleef het steken in een spamfilter.
Na contact met Mark werd dit zeer snel opgehelderd.
Ik ben zeer zeker een tevreden klant en zal andere mensen deze site aanbevelen.
 
S joep

IP: 163.158.241.13

Jun 12, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Perfect en snel geleverd,
eenvoudig te installeren, prijs perfect,

ik ben alleen nog op zoek naar visio 2016.
 
V Bas

IP: 84.104.185.34

Jun 12, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Licentie gekocht en werkt perfect. Veel voordeliger als het verlengen van het abonnement!
 
B Henk

IP: 80.100.45.172

May 28, 2018
5
(5/5
Windows 10 Pro
Online besteld op zondagavond, licentiecode werkte niet maar na het sturen van een offline bericht was het probleem goed en snel opgelost. Complimenten voor de snelle service!
 
S Siebe

IP: 178.85.154.159

May 26, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Afgelopen week 2 MS Office 2016 Pro Plus pakketten aan geschaft, de afhandeling gaat perfect en is super duidelijk ook voor geen computer Nerds.Denk er wel om voor het downloaden goed te lezen welke versie je wilt downloaden, de 32 of 64 bits versie.
Ik raad iedereen aan om hier zo'n Office Pakket aan te schaffen.
Ik hoop dat ik volgend jaar om deze tijd kan zeggen dit is een goede koop
 
V Edwin

IP: 83.87.233.108

May 18, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Supermakkelijk installeren. na betaling codes geleverd gekregen en handleiding.
15 min werk en je hebt voor weinig geld een werkend Office pakket 2016 wat nooit verlengd hoeft te worden.
Super ga zo door Licentiecodes.nl
 
J.Steba

IP: 46.246.64.12

May 9, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Vanochtend office professional 2016 gekocht, Super goede service gehad, nam de tijd om de licentie te installeren op mijn laptop. Nogmaals mijn dank aanrader.
 
S Michel

IP: 81.245.190.31

May 6, 2018
5
(5/5
Windows 10 Pro
Was eerst een beetje sceptisch, maar was helemaal niet nodig. Vlotte afhandeling en levering van de codes dadelijk via e-mail. Windows direct geactiveerd en installatie gedaan van de Office 2016.
Voor zulke prijzen, zijn er geen illegale kopies nodig. Zeker een aanrader.!!
 
Pagina: 123456