Laatste Product Reviews RSS Feed

Microsoft Office 2016 Professional Plus
Super makkelijk! Als ik het kan kan iedereen het! Ik zal het zeker aanbevelen
Oct 15, 2018
Microsoft Office 2016 Professional Plus
het werkt gewoon super goed
Oct 14, 2018
Windows 10 Pro
Zojuist bovenstaand besturingssysteem online aangeschaft. Na enkele seconden kreeg ik het product al ...
Oct 14, 2018
Office voor Mac 2016 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen*
Zoals alle reviews aangeven; betrouwbaar, snel, en dat voor een lage prijs. In no-time alles goed w ...
Sep 28, 2018

Best verkochte producten

alle Reviews

V John

IP: 143.176.186.148

Mar 31, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Zonder meer een aanrader, deze koop MET bijbehorende service als je veel vragen hebt e.d.
Installatie geen enkel probleem!
De vriendenprijs is sowieso goed waard.....
 
J Theo

IP: 77.163.115.60

Mar 26, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Ik was wat huiverig, maar ik moet zeggen dat het perfect verloopt. Ik heb eerst de oude Outlook er af gegooid (de-installeren). Na betaling ontving ik heel snel de code per mail, toen programma downloaden en installeren. Alles werkt binnen een half uur probleemloos.
 
K Rob

IP: 84.105.49.164

Mar 21, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Voor het eerst besteld bestelling liep vlekkoos bij vrgaen direct antwoord instalatie makkelijk en betrouwbaar
 
J Heleen

IP: 62.166.54.110

Mar 17, 2018
5
(5/5
Office voor Mac 2016 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen*
vandaag gekocht, direct geïnstalleerd, en alles loopt als een zonnetje op m'n MacBook. een aanrader, vooral omdat je niet hoeft te wachten, je maakt een account aan bij Microsoft, je voert vervolgens de code in die je ontvangt van Licentiecodes.
 
V Eva

IP: 141.135.120.17

Mar 9, 2018
5
(5/5
Office voor Mac 2016 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen*
Schitterend. Alles is vlot geïnstalleerd. Dank u wel!
 
B Alfred

IP: 81.243.191.185

Mar 5, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Licentiecode per mail gekregen onmiddellijk na de betaling.
Office 2007 verwijderd van mijn laptop (bestanden laten staan uiteraard)
Office 2016 geïnstalleerd, de Outlook 2007 bestanden (pst.bestanden) werden automatisch gekoppeld aan de nieuwe Outlook 2016.
Zeer tevreden !
 
V G.d.

IP: 178.84.93.43

Feb 26, 2018
5
(5/5
Windows 10 Pro
Online bestelds, en direct code.
Super
Gemakkelijk te installeren.
Voor iedereen aan te bevelen
 
M Ton

IP: 84.107.234.55

Feb 26, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Heel snel ontvangen na betalen, het instaleren ging probleemloos en alles werkt perfect.
 
B Jeroen

IP: 82.161.201.88

Feb 25, 2018
5
(5/5
McAfee Internet Security 2019- 1pc's / 1 jaar
Prima scanner voor een super prijs. Geen excuus meer dat je geen virusscanner hebt. Weet dat een keer een virus meestal meer tijd en geld kost dan een goede scanner installeren. Voor dit geldt kan je een aardige familie online beveiligen :-)
Ook dit product was weer snel geïnstalleerd. Op de website stond bij dit product een paar dagen levertijd en tot mijn verbazing had ik de code op dezelfde dag al een half uur na bestelling binnen. Top!
 
B Jeroen

IP: 82.161.201.88

Feb 25, 2018
5
(5/5
Microsoft Office 2016 Professional Plus
Kent u de vraag ook? Heb jij toevallig een kopietje van Office? NEE, maar ik heb wel een goede website voor je. Zoals vaker top en snel geregeld voor een fijne prijs.. Al heel wat mensen blij mee gemaakt :-)
 
Pagina: 12345