Laatste Product Reviews RSS Feed

McAfee Internet Security 2019- 1pc's / 5 jaar
Supersnelle levering - duidelijke installatie instructie
Sep 19, 2019
Office 2019 Professional Plus
Er wordt gedaan wat afgesproken is en het werkt! Prima dus,
Sep 6, 2019
Office voor Mac 2019 voor Thuisgebruik & Zelfstandigen*
Zelfs nadat hij uitverkocht was, even mailen en hij was weer beschikbaar! Zojuist besteld, binnen 1 ...
Sep 5, 2019
Office 2019 Professional Plus
Na supersnelle download en installatie kwam er bij activatie een foutcode. Alles werkt echter wel na ...
Aug 23, 2019
Office 2019 Professional Plus
Snel en goedkoop goed geregeld. Volg de instructies goed op uit de e-mails welke je ontvangt en je ...
Aug 18, 2019

Best verkochte producten

Faqs

Verkoopt uw bedrijf legale software?

Al onze licentiecodes zijn legaal en verdoen aan de Europese wetgeving

Hoe moet ik de gekochte licentiecode installeren?

Na de bestelling krijgt u automatisch binnen 5 minuten een licentiecode en installatiehandleiding via de mail geleverd. Heeft u geen mail ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox. De installatie instructies staan ook op het product pagina.

Krijg ik bij mijn bestelling een B.T.W factuur?

Na de bestelling krijgt u automatisch een factuur met B.T.W. via de mail.

Krijg ik ook de software via de post?

Nee, u krijgt een legitieme licentiecode gelijk via de mail waarmee u de software kan activeren.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Wilt u snel antwoord op uw vraag dan kunt u ons het beste bereiken via het contactformulierop onze website. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen, maar altijd op dezelfde dag.

Kunt u wat meer vertellen over de licentiecodes

Onze licentiecodes zijn uniek, dat houd in dat u bij meerdere bestellingen nooit 2 keer dezelfde codes krijgt. De codes zijn niet actief op andere computers. Met uitzondering van de virusscanners lopen de licentiecodes niet af na een jaar.

Zijn jullie de goedkoopste ?

Wij zijn de goedkoopste legale aanbieder, er zijn ook aanbieders die test versies verkopen deze codes stoppen meestal na een bepaalde periode.

Ik wil na recovery van mijn computer Office 2016 opnieuw installeren hoe moet ik dat doen?

Als u Microsoft Office later opnieuw moet installeren, hoeft u alleen maar naar http://www.office.com/myaccount te gaan ---- meld u aan bij uw Microsoft-account --- klik op de knop "Installeren" om te downloaden en te installeren.

Ik krijg een foutmelding bij het activeren van Office

Via deze link kunnen de meeste activeringsproblemen opgelost worden: https://support.office.com/nl-nl/article/fouten-met-producten-zonder-licentie-en-activeringen-in-office-0d23d3c0-c19c-4b2f-9845-5344fedc4380 De meeste activering problemen komen voor omdat er nog een oude versie van Office op de computer aanwezig is, ook komt het voor dat de firewall of virusscanner de activatie tegen houden.

Hoe Moet ik Office 2016 installeren?

Microsoft Office 2016 Professional Installatiehandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de licentiecode voor Microsoft Office Professional 2016. *** Verwijder eerst alle oude Microsoft office versies om conflicten met activeren te voorkomen, maar maak voor de zekerheid eerst een back-up van uw gegevens, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verlies van data*** 1. Kijk in de e-mail die u van ons ontvangen heeft voor de licentiecode, of kijk op uw account bij Licentiecodes.nl. 2. Kopieer uw licentiecode (25 cijfers of tekens) 3. Ga naar https://setup.office.com met behulp van Google Chrome of Internet Explorer enz.. 4. Log in of maak een nieuw Microsoft-account *LET OP! Vergeet niet uw e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft account anders kunt u de licentie niet activeren. deze gegevens heeft u later ook nodig om Office eventueel opnieuw te installeren. 5. Plak de licentiesleutel (25 cijfers of tekens in de Oranje Box (witte vakjes zijn waar u de sleutel invoert) 6. Kies uw land en taal 7. Klik op Installeren 8. Klik op het bestand dat u hebt gedownload. Het zal het volledige programma downloaden en installeren. Deze stap duurt meestal 10-45 minuten. 9. Wacht tot de installatie voltooid is. 10. Open Word 2016. 11. Klik op aanmelden (rechts boven) 12. Voer nogmaals uw e-mailadres en wachtwoord in. 13. Uw product is nu geïnstalleerd en geactiveerd. *** Start de computer opnieuw op***

Waarom heb ik mijn bestelde licentiecode nog niets ontvangen ?

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd.

Office 2016 geeft de melding: kan niet activeren omdat het maximaal aantal activeringen voor dit product overschreden is, wat moet ik doen?

https://drive.google.com/file/d/1QEjXcMMY4z1PpE2TBhQHjnh5O45_Ffzl/view?usp=sharing

Hoe moet ik Office 2016 pro installeren?

https://drive.google.com/file/d/1Kluy4NwzB4GkLunJ8rziibut0q8AbblA/view?usp=sharing

Hoe moet ik Windows 10 upgraden naar Windows 10 pro?

https://drive.google.com/open?id=1eMDQCs3qi1z_23Zlijwixntn_KZxhHet