Laatste Product Reviews RSS Feed

Office 2019 Professional Plus
Het was supergemakkelijk te installeren. Het werkt perfect.
Feb 17, 2020
Office 2019 Professional Plus
Gehele procedure van bestelling t/m activatie in minder dan een half uur afgerond. Supersnel.
Feb 15, 2020
Office 2019 Professional Plus
Prima, compleet product, goed te installeren. Erg blij mee.
Feb 14, 2020
Office 2019 Professional Plus
Betaald en direct in de mail. Nu aan het installeren. So far so good. Tevreden dus :-)
Feb 14, 2020
Office 2019 Professional Plus
Werkte perfect, duidelijke installatie uitleg via email ontvangen. Geen problemen gehad, alles netje ...
Feb 7, 2020

Best verkochte producten

Faqs

Hoe moet ik de gekochte licentiecode installeren?

Na de bestelling krijgt u automatisch binnen 5 minuten een licentiecode en installatiehandleiding via de mail geleverd. Heeft u geen mail ontvangen controleer dan uw ongewenste mailbox. De installatie instructies staan ook op het product pagina.

Krijg ik bij mijn bestelling een B.T.W factuur?

Na de bestelling krijgt u automatisch een factuur met B.T.W. via de mail.

Krijg ik ook de software via de post?

Nee, u krijgt een legitieme licentiecode gelijk via de mail waarmee u de software kan activeren.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?

Wilt u snel antwoord op uw vraag dan kunt u ons het beste bereiken via het contactformulierop onze website of rechtreeks via support@licentiecodes.nl U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen, maar altijd op dezelfde dag.

Kunt u wat meer vertellen over de licentiecodes

Onze licentiecodes zijn uniek, dat houd in dat u bij meerdere bestellingen nooit 2 keer dezelfde codes krijgt. De codes zijn niet actief op andere computers. Met uitzondering van de virusscanners lopen de licentiecodes niet af na een jaar.

Zijn jullie de goedkoopste ?

Wij zijn de goedkoopste legale aanbieder, er zijn ook aanbieders die test versies verkopen deze codes stoppen meestal na een bepaalde periode.

Ik wil na recovery van mijn computer Office 2016 opnieuw installeren hoe moet ik dat doen?

Als u Microsoft Office later opnieuw moet installeren, hoeft u alleen maar naar http://www.office.com/myaccount te gaan ---- meld u aan bij uw Microsoft-account --- klik op de knop "Installeren" om te downloaden en te installeren. Let op Dit kan alleen bij licentiecodes die gekoppeld worden aan een Microsoft Account.

Ik krijg een foutmelding bij het activeren van Office

Via deze link kunnen de meeste activeringsproblemen opgelost worden: https://support.office.com/nl-nl/article/fouten-met-producten-zonder-licentie-en-activeringen-in-office-0d23d3c0-c19c-4b2f-9845-5344fedc4380 De meeste activering problemen komen voor omdat er nog een oude versie van Office op de computer aanwezig is, ook komt het voor dat de firewall of virusscanner de activatie tegen houden. Voor hulp kunt u mailen naar: support@licentiecodes.nl

Hoe Moet ik Office 2016 installeren?

Microsoft Office 2016 Professional Installatiehandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de licentiecode voor Microsoft Office Professional 2016. *** Verwijder eerst alle oude Microsoft office versies om conflicten met activeren te voorkomen, maar maak voor de zekerheid eerst een back-up van uw gegevens, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verlies van data*** 1. Kijk in de e-mail die u van ons ontvangen heeft voor de licentiecode, of kijk op uw account bij Licentiecodes.nl. 2. Kopieer uw licentiecode (25 cijfers of tekens) 3. Ga naar https://setup.office.com met behulp van Google Chrome of Internet Explorer enz.. 4. Log in of maak een nieuw Microsoft-account *LET OP! Vergeet niet uw e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft account anders kunt u de licentie niet activeren. deze gegevens heeft u later ook nodig om Office eventueel opnieuw te installeren. 5. Plak de licentiesleutel (25 cijfers of tekens in de Oranje Box (witte vakjes zijn waar u de sleutel invoert) 6. Kies uw land en taal 7. Klik op Installeren 8. Klik op het bestand dat u hebt gedownload. Het zal het volledige programma downloaden en installeren. Deze stap duurt meestal 10-45 minuten. 9. Wacht tot de installatie voltooid is. 10. Open Word 2016. 11. Klik op aanmelden (rechts boven) 12. Voer nogmaals uw e-mailadres en wachtwoord in. 13. Uw product is nu geïnstalleerd en geactiveerd. *** Start de computer opnieuw op***

Waarom heb ik mijn bestelde licentiecode nog niets ontvangen ?

Waarschijnlijk is de licentiecode in uw ongewenste mailbox terecht gekomen of heeft u bij de bestelling een verkeerde e-mailadres genoteerd.